Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

GOSPODA HARNAŚ Restauracja i pokoje gościnne.

Adres obiektu Dolina Kościeliska 1, 34-511 Kościelisko
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 2 opinii
5.0
Wyposażenie 5.0
Czystość 5.0
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 5.0
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 5.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-6 z 6

 
 

Jan O.
Dodano: 2014-02-19
Pobyt od: 2014-02-03 do 2014-02-08
 
 
    

Otrzymałem pokój dostosowany do potrzeb niepełnosprawnych z pełnym wyposażeniem, śliczną łazienką, tv. Miałem bezpłatny dostęp do sieci wifi, blisko do Zakopanego. Obsługa na wysokim poziomie. Personel kulturalny. Ogólnie miejsce spełniło moje oczekiwania pod względem jakości i ceny.


 
 

Maciej K.
Dodano: 2014-01-22
Pobyt od: 2014-01-03 do 2014-01-05
 
 
    

Idealne miejsce na romantyczny weekend we dwoje. Niedrogo, to po pierwsze, po drugie personel całkowicie dostosowuje się do próśb gości, bardzo otwarci na nowych gości w ogóle, jeśli chodzi o pokoje, to czysto, bardzo nowocześnie, ale zachowano klimat góralski. Jedzenie znakomite. W samym hotelik mnóstwo atrakcji. Salka z kominkiem - jak najbardziej na plus. Z tego, co widzieliśmy to miejsce doskonale dostosowane do potrzeb grupy osób niepełnosprawnych. + fajnie, że niedaleko do centrum Zakopca.


 
Kasia i Mariusz Sadkowscy z dziećmi.
Dodano: 2012-07-02
Pobyt od: 2012-06-26 do 2012-06-30
 

Polecam wszystkim Dospodę Harnaś:) Obsługa rewelacyjna, przemili gospodarze, a jedzenie najlepsze pod słońcem (dziczyzna palce lizać). Pokoje duże i czyste, widok z okien super. Miejsce w sam raz na prawdziwy wypoczynek.


 
M.Łykowska z rodzinką
Dodano: 2006-01-05
 

Gościnną Gospodę "Harnaś" odwiedziliśmy w czasie Świąt Bożego Narodzenia 2005r. Przemili Gospodarze i personel zadbali o stworzenie prawdziwej świątecznej atmosfery / wieczerza wigilijna przy kominku,choinka,regionalne jedzonko.../ Z okien Gospody przepiękny widok na zaśnieżoną Dolinę Kościeliską - cóż więcej potrzeba do wspaniałego wypoczynku... Gorąco polecamy to doskonałe miejsce wypadowe do Doliny Kościeliskiej i Zakopanego.


 
Małgosia, Jakub i Jaś Tokarscy
Dodano: 2005-02-14
 

Ferie ze snów. Tak najkrócej możemy określić czas spędzony w Gospodzie Harnaś. Cudowne wnętrza z "duszą" (ładne, stylowe, komfortowe i czyste), przemiła atmosfera, w której unosi się duch Tatr, zrowia, góralskiej witalności, siły i harmonii z naturą. Dziękujemy. Jeśli tylko nas zechcecie przyjąć, z chęcią przyjedziemy do Was za rok. Serdecznie pozdrawiamy, Małgosia, Jakub i Jaś Tokarscy z Warszawy


 
Ewa Marek Mastian
Dodano: 2004-09-12
 

Dziękujemy za mile spędzony czas w Państwa Gospodzie,atmosfera i obsługa przez personel była bardzo miła.Pokoje są tak urządzone że można w nich wspaniale wypocząć.Polecamy również przepyszne regionalne jedzenie-paluszki lizać.


Opinie 1-6 z 6

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie